Stijlaart Schilders BV is een middelgroot schildersbedrijf gevestigd in Utrecht.

Ons bedrijf is een erkend AF-schildersbedrijf. De regeling biedt u, als klant, de garantie dat u werkt met deskundige en professionele schilders. Stijlaart Schilders BV hanteert de wensen van de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als aannemers, architecten en andere zakelijke opdrachtgevers. Graag adviseren wij over kleur- en materiaalgebruik, of verzorgen wij voor u een kleur- en/of verftechnisch advies.

Onze schilders kunnen naast het reguliere binnen- en buitenschilderwerk, voor u ook houtrenovaties, herstel van water- en brandschade, traditioneel behangwerk en diverse speciale technieken (hout- en marmerimitaties) verrichten. Uiteraard maken wij gebruik van de moderne en uit milieuoogpunt voorgeschreven technieken en materialen.

Gezien de omvang van ons bedrijf zijn wij op een breed terrein inzetbaar. Van het sauswerk van één enkele wand of het schilderwerk van een enkele particuliere woning, tot het renoveren en schilderen van monumentale panden, kantoorpanden, winkelruimtes en horecagelegenheden. Niets is voor ons te klein of te groot. (Zie ook onder: Wat wij doen)

Bovenstaande werkwijze leidt tot een exclusief en kwalitatief hoogstaand eindresultaat waar zowel wij als u trots op kunnen zijn.